Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
idag har jag bakat bullat, köpt jäst för 1 kr, haft på mig flummiga kläder & hämtat mamma.


tre trappor upp

ångest,
vi bara står där
tittar på blundar
och gråter.
undrar varför
vill att tårarna ska ta slut
att allt ska bli som det brukar.
fumlar, famlar,
faller.
djupt.
vaknar i koma
och får lust att
klippa i tusen bitar.
mammas skjorta
pappas kjol,
och hår,
massor av hår.
vaknar igen
och hittar ingen utväg.
jo ett fönstret,
spelar roll om vi är
tre trappor upp:
måste ut!




Fri vers av misa
Läst 442 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-19 17:45



Bookmark and Share


    Detvaraldrigjag
helt über bra!!!
applååd!!!!
2007-06-27
  > Nästa text
< Föregående

misa
misa