Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tycker ni att det stämmer;) ?


Livets ljus

Livet är som ett brinnande ljus.

Vi får energi för att kunna leva,

men när syret tar slut

släcks våra liv

så som ljusets låga,

som även den slocknar.




Fri vers av Annelie E.B
Läst 588 gånger
Publicerad 2007-06-19 18:30



Bookmark and Share


    White as a star
Fin dikt :) Förstår många av dina dikter på det sättet att de är lika hur jag skriver.
2007-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Annelie E.B
Annelie E.B