Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med läppar som ej ser



Livet är så mycket glädje
inte bara sorg
Vatten i dalgången brusar
och du andas - höjer din bröstkorg
När du ser ut över klipphällen
ser du hur allting är

Om vattnet är ditt blod
och dalgången är din kropp
Med stumma ögon kommer vinden
men läppar som ej ser,
ger dig sin ömmande kyss
tills kistan fått sin sista spik
eller du blir en uttorkad flodfåra

Så gläd dig för stunden;
Ingen dag är den andra lik













Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 204 gånger
Publicerad 2007-06-20 07:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt