Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Makt.

Ge mig makten att bestämma!
Makten att styra!
Att med mina nycker förändra ödet!
Jag vill greppa makten!
Tända elden!
Dra loss kedjan från regnet!
Släppa lös infernot av mina egna tankar!
Slita köttet från era kroppar!
Med min blick klä av er och se er för dem ni är!
Behärska all Lucifers magi!
Åh, jag vill bli allsmäktig!
Det är mitt öde, och ni ska få se!




Fri vers av TheThinLine
Läst 391 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-20 07:21



Bookmark and Share


  Mandalay
Jag tänker också sådär ibland..
Hakat upp mig på meningen \"Dra loss kedjan från regnet\"
Gillar den meningen. Bra :)
2007-08-07

  Rosen VIP
Klara besked!
Du \"sjunger ut\" det vi alla vill ropa högt!!
Applåd!
2007-06-20
  > Nästa text
< Föregående

TheThinLine
TheThinLine