Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan de vingar

Utan de vingar
jag aldrig har haft
svävar jag vidare
mot en okänd vy

Utsikten är en ny tid
av mänsklig lögn och fruktan
kvarglömda minnen
föds pånytt

Utan de vingar
jag aldrig har haft
fångar jag tiden 
som aldrig tidigare
rört vid mig

Stenbeklädda drömmar
sjunger en skrattsymfoni
stunder av glädje
vissnar i tystnad

Utan de vingar
jag aldrig har haft
svävar jag bortåt
utan kontroll

 

 

 

 




Fri vers av aPorcupine
Läst 523 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-26 14:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aPorcupine
aPorcupine