Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att se andras storhet


tontystnad

skakad
lyssnar jag
till ljudet av
dina ord

tontystnad
jag inte visste fanns
fäster sej
inom
intill

som
smultronsmak
och rågfältsdoft
glattglänsande
utsträckt

flyter i
månfloder
dansar i
silversalars fönstersmyg

du spelar i vindarnas trädgård



men du vet inte om det




Fri vers av kanelen
Läst 350 gånger
Publicerad 2005-03-21 09:01



Bookmark and Share


    Jnåt
Mitt i prick, precis så känns det när jag läser dessa rader.
2005-03-22

    livräddaren
vackert!
2005-03-21
  > Nästa text
< Föregående

kanelen
kanelen