Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


ett skrin

jag äger
ett skrin

med kindvarma ögonblick i
så bräddfullt med glädjor och sång
att själva väggarna bågnar

smyckat med lenfamnad ull
handfasta tryggsvepor i locket
smidda av varliga fadershänder

mitt namn inskrivet i gyllenguld
och grönvarma gräsdoftsminnen
leder min längtan dit

finner bara inte

nyckeln




Fri vers av kanelen
Läst 362 gånger
Publicerad 2005-03-21 09:04



Bookmark and Share


    Jnåt
Kan dina beundrare dyrka upp låset, månntro? :-)
2005-03-22

    carimba
Vulkan fann orden för det jag ville säga...
2005-03-21

    ej medlem längre
Med tiden så reser vi längre och längre ifrån,att hitta tillbaka till dofter och bilder kan vara svårt, det får bli förnimmelsens nyckel
2005-03-21
  > Nästa text
< Föregående

kanelen
kanelen