Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

matcho man (som rodnade o log)

...Sen såg han upp

han pratade med mig

han bad om hjälp

sen rodnade han

länge var ja tyst

länge såg han ner i bordet

sen frågade jag

med vad

med texten

sen började han sjunga

låten handlade om vänskap

låten var helt underbar

sen rodnade jag

jag sa någonting

jag kommer inte ihåg vad

sen skrev han ned det

och jag sa något mer

och han sjöng igen

sen kom någon

stegen hördes i korridoren

stegen kom närmare

sen blev han tyst

rodnaden sjönk

rodnaden ersattes av hans vita hy

sen log han mot mig

i förbifarten

i nån tiondels sekund


senare på MSN

skrev han till mig

när jag frågade

varför

svarade han

\"I can\'t do this all on my on
no, I know, I\'m no superman\"

intro låten till scrubs

sötnawsen


sen spelade vi i samma band

han sjöng

jag spelade gitarr




Övriga genrer av Cecilia Johansson
Läst 398 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-21 00:38



Bookmark and Share


  utstött
En fin dikt som kan trösta och förändra
2007-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Cecilia Johansson
Cecilia Johansson