Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
HAIKU skriven efter ett internationellt möte med sill och nubbe


Reslust

Midsommarstången
sträcker sig ut mot nya
breddgrader




Bunden vers (Haiku) av Lars Granström
Läst 495 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-21 09:16



Bookmark and Share


  [jimmy]
-
Midsommarafton
långdans slingrar genom
ett engångslandskap
-
2008-01-15

    Vilhelm Backman
Mångfaldens blommor har inga gränser.
Bra jobbat/Vilhelm
2007-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granström
Lars Granström