Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtar efter dig trumpen

Du har aldrig samtalsplanerat; aldrig insett att nio av tio samtalstrådar löper ut i tomrum. Samtalet är kärlekens synliga sida, men om vi förlorar orden, om jag nystar fel och vi slutar i intet, kan jag inte lita på din hjälp tillbaka. När blev det såhär? Du är inte sårad, det vet jag. Jag har inte varit ovarsam med det florstunna, hemliga, som är kärlekens innersta kärna. Ändå döljer du dig. Och så snart jag ser skymten av något äkta höljer du dig blygt i kyskaste charm. Men jag ville aldrig ha en charmig man. Längtar efter dig trumpen, äkta.




Övriga genrer av Attimi
Läst 335 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-21 14:24



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Trumpen... Så vackert det blir när du skriver. Så charmigt älskvärt. Inte alls förlåtande eller nedvärderande. Utan bara äkta.
2007-07-01

  Leif Furstedt
Om än \"bara ord\" så är det inte bara ord, och det har du gjort på ett tydligt och ödmjukt sätt. *A*
2007-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Attimi
Attimi