Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hallå..!!!

I mitt bröst tynger det något, Något som ej går att förklara..
Med för många ord och meningar, försöker jag men kommer inget vart..
Saker och ting snurrar runt och runt i mitt huvud..
Jag vill bara att allt ska väck, får allt överstökat..
Jag vill att livet ska bli normalt, som förr..
Men hallå vad fan ska man göra?




Fri vers av Sup3rm4n
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-21 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sup3rm4n
Sup3rm4n