Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2/12-04 13/3-05


Göteborgs-Posten Sidan 4 Del 1







Ett uppvaknande på morgonen
till den svartaste verklighet
ett knytnävsslag serveras
innan frukost

du är död sedan veckor
jag raderar ditt telefonnummer
det dröjer innan allt sjunker in

nu skriker jag i förtvivlan varje natt
skrubbar näthinnan blodig
av alla bilder ser jag bara dig min vän

som en påminnelse om mitt svek
om hur alla svek dig
och hur du lämnades åt ditt öde
när världen valde att blunda




Övriga genrer av Gatinha
Läst 460 gånger
Publicerad 2005-03-22 00:55



Bookmark and Share


  Osram
Åh, vad det gör ont att läsa! Det är vackert och smärtsamt. Jag måste läsa den flera gånger för att texten riktigt ska sjunka in i mig.

"skrubbar näthinnan blodig..." Bra bildspråk, jag förstår precis hur det känns...

Tycker jättemycket om den.
Mvh Karin
2005-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Gatinha