Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
märkte du hur krampaktigt jag försökte hålla den kvar?


Du strök din hand mot min kind





Jag hörde att
vi haft en fin vårkväll i Göteborg

jag undrar

i vilken del
av vår stad?

det stormar hos mig
inga hårda vindar
inga skurar mot mitt fönster

heller inga knoppar som brister

men en väderlek av okänd härkomst

främmande ursprung
påverkan likaså

det är sinnen på vid gavel

som stryker ett finger
mot min hud


och jag håller för öronen
ett litet tag till med

ren smak i min mun
ärliga ögon
likt en oskulds



full längtan



det är ben som långsamt säras
efter många ömma kyssar

men mest är det de värmande händerna
mot min ryggrad och

dina armar runt mig


liksom
vårens solstrålar

jag aldrig kommer att uppleva




.




Fri vers av Gatinha
Läst 524 gånger
Publicerad 2006-04-27 00:22



Bookmark and Share


  Sanchez VIP
tycker att detta är en väldigt elegant dikt - melankolisk men vacker
2007-04-20

  Manal
jag tycker om denna skildring av ord.. vackert
2007-03-29

   
vackert!
2006-04-28

  Arte
vackert och ömt

fin dikt!
2006-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Gatinha