Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
HAIKU skriven efter en låst situation i regnet


Väderlek

Himlen öppnar sig
en droppe faller
på portnyckeln




Bunden vers (Haiku) av Lars Granström
Läst 503 gånger
Publicerad 2007-06-24 10:59



Bookmark and Share


  [jimmy]
-
Berget skakar
himlen är förmörkad av stoft
En mus är född
-
2008-01-15

    Vilhelm Backman
Underbar Haiku!
Hoppas situationen löste upp sig.
Bra jobbat/Vilhem
2007-06-25

  Rachel Roth
en bild i förstoring..
droppen på nyckeln
mycket effektfullt
2007-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granström
Lars Granström