Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Affär för den icke handlande

Ömkan mot cynism
Introvert fascism

En emotionsaffär
För den som är kär

Rationalism
Mot värkande hopp

Kärleksrasism
Ett stärkande stopp

Köldtolerans
För ingenting alls

Min rustning är hård
Och skinande blank

Kortsiktig vård
För en kärlekskrank




Fri vers av boae
Läst 198 gånger
Publicerad 2007-06-24 23:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

boae