Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kära fröken

 

du är intimt förknippad
med mitt jag
en sammankopplad
strömkrets

så om du vill
äger du företräde
till de innersta tankar
jag bjuder
rakt av

din oro
faller i ro

huden smakar
sältan likaså
du vrider dig
av lust
ber om nåd

inte 

än
nu

 




Fri vers av aftermath
Läst 757 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-06-26 16:22



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Oho Docerar friskt och hövligt, Nice, eller mer än Nice då,
jävligt Nice, oooh.
2007-10-09

    ej medlem längre
En till pärla bland dina samlingar. Slutet är öronbedövande hisnande. Inte än nu!
2007-07-23

    Music mind VIP
Som att gå som katten runt het gröt tror jag är rätt uttryck. Väldigt erotiskt lekande och mångfasetterad.
2007-07-08

  glittertindra
personkemi på flera plan... bra! :)
2007-07-02

  poesi pplot
Underbar! Fick mig att minnas min spanskalärarinna...
2007-06-30

  devilsangel
Kära fröken, hihi...låter gammaldags men gulligt ändå...
Härligt sensuell och mjuk text..
2007-06-28

  Anna H
Det här var fint. Så kan det vara med vissa människor, att de har ett visst företräde. Vissa människor är så lätta att släppa inpå livet.
2007-06-27

  Nina V A
kära fröken minsann :) känns som om titeln kan avnjutas i allsköns olika betoningar och därmed ge förutsättningar inför din text som varierar helskönt.
Läser man ett mjukt kära så faller allt texten i ett skimmer av närhet.
Läser man ett lite distansierat kära så faller texten mer som en bedjan eller föreställning. Ett starkt kära blir som en ordinering eller befallning, aaahhh du fattar - den är vid i sitt språk, NICE!!
2007-06-27

  Night Soul Woman
En vacker målning och bra skrivet!
men en sak bara . . .
Kära Fröken?
usch det låter lite gammaldags ;)
men äsch det är vad jag tycker
ingenting annat :) *applåd*
2007-06-27

    ej medlem längre
Mycket vackert, vackra metaforer och snyggt upplägg
2007-06-26

  asplausibelt
världens alla \"fröknar\" rodnar smickrat... =)
2007-06-26

  nettizen
Inte än-nu..... snyggt slut. ;)
2007-06-26

  Lena Renman
En sådan vacker sensuell kärleksbeskrivning.
Lena
2007-06-26

    ej medlem längre
en sensuell kärleksförklaring av högsta kvalitet!
2007-06-26
  > Nästa text
< Föregående

aftermath
aftermath

Mina favoriter
i omlopp