Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
HAIKU med utvecklingstankar


Fjärrkontroll

Äntligen framme
viker upp en ny karta
och samma gamla kostym




Bunden vers (Haiku) av Lars Granström
Läst 448 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-26 08:35



Bookmark and Share


  [jimmy]
-
zappar
mellan igår och imorgon
hela kvällen lång
-
2008-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granström
Lars Granström