Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Noir / Un roi triste

vi kunde se en kung
en dag i en lek av andra
i och runt dom här sprickorna
som avslöjar konturerna
i muren

existenser som inte vet
nånting om varandra
bara flytande skuggor
flyende undan ljus

du borde inte se nåt
men vi är ändå här
du ser oss fast du inte vill
en sista hälsning
ett brev ingen läser
till världen utanför

vi är dom som lever
i och runt skuggorna




Fri vers av Hellberg
Läst 367 gånger
Publicerad 2007-06-26 09:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hellberg