Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alien Nation

den här platsen innebär ingenting för mig

den har vittrat till en labyrint

som bara leder åt ett enda håll

vägen ut vägen som leder dit

dom ligger i skuggorna som jag inte ser

blundar ser deras ansikten

som stirrar på mig genom rökigt glas

jag känner ingen här väl

blodet rinner i en tunn rännil

från hennes bröst

smeker ammar sitt dödfödda barn

gradvis sjunker vi ner

blir dyn ingen ser

jag och några till står kvar

här nere på botten

försöker komma ihåg

vad verkligheten är

i dom här betongtunnlarna

under jord där inget växer

försöker några få leva

på sina sista drömmar

jag känner ingen här väl

 




Fri vers av Hellberg
Läst 265 gånger
Publicerad 2007-06-26 09:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hellberg