Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vävstolsromantik


Vägen till Knutsby

Trådar som löper
på kors och i tvärs
Knyts och förbinder
vår berättelses vers

Vi följer den ena
och möter en ann´
med knutar som knyts
och löser varann´

Två kan va knutna
men likaväl tre
och ensamma trådar
de ringlar de me´

För livet är skytteln
som frambringar banan
som utsetts av himlen
som en väg in till Kánan

Men trådarna träder,
ibland trilskande trögt
med knutar som knutits
av nån större än högt

För alla de trådar
de bildar en väv
där alla är Gud
och där Guden är väv




Fri vers av Mats VIP
Läst 309 gånger
Publicerad 2007-06-27 00:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats
Mats VIP