Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i dödens grepp

Ordet Apati

grävde sig in i huden
under de sönderbitna naglarna
in i tårkanaler
som klumpat ihop av sorg

Sorgens kolestrol.

När tårar tar slut
kan man bara skratta blod
sa du
innan dom grävde ur dina ådror och tömde dina blodkroppar.

Och jag ljuger bara
jag ljuger bara
då jag säger att allt kommer att bli bra
men lögnen är nog allt vi har
då Martin Timell slänger ihop förvaringsutrymmen
och det är halva priset på vegetariska kokböcker på Åhlens

som om ingenting hänt
som om hela världen inte är på väg att gå under.

Jag är medberoende i din apati.

och du vet
att om du
om dom tvingar dig att försvinna
då vill jag följa med
och du vet
vi kan byta platser om du vill
vi kan råna en bank och muta dom
starta ett gisslan drama
bränna upp hela skiten.

rädsla för uniformsklädda män utanför din ytterdörr
och fönsterkuvert i normalstorlek.

Det sista hoppet andas dramatik
och går i en gråskala liknandes
den svarta lögnen.




Fri vers av sonic
Läst 297 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-27 18:56



Bookmark and Share


  Död Mans Hand
cool, verkligen
2007-06-27
  > Nästa text
< Föregående

sonic
sonic