Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ömhet och känslor

Kyss mina läppar
lätta trycket från mitt bröst
smek min hals
tysta ljudet från min inre röst

Värm min rygg
blås bort bekymren från mitt öra
håll om min midja
värm mitt hjärta, men inte röra

Stanna med mig
i ett nu utan framtid bestämt
somna med mig
jag lovar inte, men jag kan lämna dörren på glänt




Fri vers av sonic
Läst 658 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-24 12:52



Bookmark and Share


  Novemberblomman
Tycker om raderna : \" Stanna med mig i ett nu utan framtid bestämt,somna med mig ,jag lovar inte men jag kan lämna dörren på glänt \"
2007-07-29

  Nicklasb
Vad bra den var, ett härligt flyt i rimmen. Starkt jobbat.
2007-07-29

  prinscess VIP
o vad underbart vacker
2007-07-24
  > Nästa text
< Föregående

sonic
sonic