Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett minne som är väldigt fint


Stilla sommarstranden

I sommarnattens sista solstrålars sken
din hand mot min, du känns mjuk och len
Dina ögon djupt i mina ser
jag är lycklig, känner hur jag ler

Hjärtat bultar kraftigt inom mig
mitt sinne är klart, jag vet att jag vill ha Dig
Jag känner mig modigare än nyss
lutar mig framåt, vill ge dig en kyss

Allting sker som jag en gång drömt
jag smeker din kind, jag gör det ömt
Mina läppar rör sig långsamt mot dina
mörkret når oss inte, fastän solen slutat skina

Nu är det månens och stjärnornas tur
jag älskar Dig mer än möjligt, att beskriva hur
Jag min eviga kärlek dig lovar,
håller dig varsamt i handen
medan månskenet smeker den stilla sommarstranden




Fri vers av sonic
Läst 535 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-30 14:24



Bookmark and Share


  Just Emotions
sååååå vackert.. jag bara ler och njuter...
2007-10-30
  > Nästa text
< Föregående

sonic
sonic