Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriven i år den 14 februari


vi delade en iskall alla hjärtansdag, med värme i bröstet

alla hjärtans dag fäster sig i mina tankar
där vi låg med fingrar intrasslade i liv och hår
hur du kysste mina skulderblad då du knäppte halsbandet i min nacke
hur dina fingrar trevade längst min ryggrad
och du viskade ord om föralltid och lät mitt huvud falla ner i ditt knä

ett år sen imorgon:
med frusna händer försöker jag göra frostiga fönster till imma
vill se hur jag log då vi älskade bort dagar i februari
rev tavlor av ilska
och kysste förlåt av kärlek

jag vill egentligen att du ska kasta mig i dina armar en sista gång
snurra mig varv efter varv runt din kropp
och försöktigt klistra snöflingor från dina ögonfransar på min nagel
det är då stjärnorna lyser upp våra minnen
och natten är som ensammast
då jag ritar ditt ansikte under mina ögonlock
och minns nätterna jag spenderade med dig


alla hjärtans dag.
då vi ritade hjärtan över varandras kroppar
älskade till låtar du bränt på din skiva
och lät kaffekopparna kallna

upptagna av kärleksord och berörningar under ditt blåa täcke

ett år sen av tårar och kvävda skrik
under täcket på min sida av sängen




Fri vers av sonic
Läst 375 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-27 19:44



Bookmark and Share


  tingeling
Detaljerad, välbeskriven, finns djupet direkt. bra, bra, bra och bra!
2007-07-02
  > Nästa text
< Föregående

sonic
sonic