Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doktorn, jag tror jag är kärsynt

Nåt är fel
Det blir bara suddigt
När jag ser henne




Fri vers av boae
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-28 01:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

boae