Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På tal om att inte ta tillvara på tiden

Tiden promenerar inte
den rusar inte ens
tiden svischar förbi mig


och här står jag

 

 

 drömmande




Fri vers av aPorcupine
Läst 450 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-28 20:45



Bookmark and Share


  glittertindra
hög kännerigenfaktor... :)
2007-07-16

  Mattias Josephson
så bra formulerat! det här är mitt liv i ett nötskal.
2007-06-29

  prinscess VIP
o vad vackert
2007-06-28

  Bjarne Nordbö
Stilla konstaterande som känns igen. Bra format.
2007-06-28
  > Nästa text
< Föregående

aPorcupine
aPorcupine