Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyslexi

jag fixar inte
närheten
jag kanske är
fyslektisk




Fri vers av boae
Läst 311 gånger
Publicerad 2007-06-28 22:23



Bookmark and Share


    boae
Briljant kommentar, Ammi.
2007-06-28

  * Ammi *
elallergiker
2007-06-28
  > Nästa text
< Föregående

boae