Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirerad av... ja, du vet nog. Lycka till på fronten! ;)


Wounded




hur färskt är det?
ska jag hjälpa dig att läka?
usch, aj, det ser djupt ut. akta, blodet rinner, vänta jag hämtar en trasa

nej nej, gråt inte. det blir bra

jag ska hjälpa dig

jag ska hjälpa dig,
ta ut taggen ur ditt hjärta




Fri vers av deepundermyskin
Läst 2466 gånger och applåderad av 48 personer
Publicerad 2007-06-29 01:48



Bookmark and Share


  dubbelve
Så simpelt, så fruktansvärt vackert!
2012-01-11

  takethemoon
OTROLIGT BRA!
2010-12-20

  Sophie Jennifer
Åh, så bra. Helt sjukt bra, och omtänksamt.
2010-10-27

  katastrofromantiker
Lite morbid kärlek.
2010-08-18

  Anna*
Taggar i hjärtat kan blöda länge även sen de tagits bort. Bra att ha en sjuksköterska under tiden. =o)
2010-03-23

  Sarabrina
Denna text gillar jag verkligen! Bra skrivet! :)
2010-01-29

    jeanette nyberg
Underbar dikt.....men slå dig inte själv på vägen. Kram.
2009-02-17

  Diffusiaria
gillade
2008-08-31

    ej medlem längre
Vackert och annorlunda skrivet!

Det enda jag inte håller med om är när det gäller gråten, jag tror att taggen kommer ut lättare om den sårade gråter. :)
2008-03-17

    Nicklas VIP
vilken värmande text! Sött!
2007-06-29
  > Nästa text
< Föregående

deepundermyskin
deepundermyskin