Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråten inuti dig




Jag gråter inuti dig
när du är ledsen

Jag älskar dig med frenesi
när du är förälskad

Jag är din harmoni
när du är lycklig

Jag är din mamma
och du är min dotter




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 847 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-06-29 07:40



Bookmark and Share


  Rolfsdotter
Känslosamma kärleksfulla ord om kärlek till ett barn, kram Backsippan
2008-03-19

    Oskar Berg
den var fin fasst min favorit är
i skuggan av din blick.
2007-07-02

    Ronja Helt
bra text, den visar ett öpet hjärta, visar kärlek och lycka, men samtidigt lite sorg.
2007-06-29

  © anakreon VIP
Föräldraskapets lycka som kan vara så svidande svår att bära ibland...
Ett öppet hjärta för oss att beskåda.
Carl-Erik
2007-06-29

    Bodil Sandberg
En mycket mycket vacker kärleksdikt till dotra di!!!!
2007-06-29

  Ronny Berk
så speglas känslor mellan närstående... mellan nära och kära... barnen är det käraste... så sant du skriver... ja...
2007-06-29

    sunnanvind
Underbar dikt! Bokmärks omedelbart!
2007-06-29
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt