Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I\'m sorry

I don\'t belong with an angel,
so stop calling me love
Baby, why living on this earth
when you\'re born so high above?


I don\'t deserve you now and I don\'t deserve you then
all that I\'m worth is a invaluable pocket-pen
Even in my sleep I fuck with other men
and even in yours
you come love me all again.




Fri vers av Elália
Läst 909 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-29 13:14



Bookmark and Share


    Ling
Om du inte mår bra av att drömma någonting så vet du ju vad du absolut inte ska göra i verkligheten... Så tror jag
2007-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Elália
Elália