Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är min himmel

Du är mitt helvete
Där elden brinner och själen förgås
Där jag torteras varje sekund
Där varje ord och handling är som ett knivhugg
i hjärtat
som
ändå är hjärtlöst


Du är min jord
Mellan dag och natt
Mellan himmel och helvete
Mellan verklighet och dröm i en ändlös cirkel
för varje liv
som
en dag slutar brinna


Du är min himmel
Min afrodites ljuva nektar
Min ljuva brinnande lust
Mina andetag sekund för sekund
stilla i
sina
egna stumma ord






Du är min himmel
i sanning
min himmel




Fri vers av Nephlinea
Läst 419 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-29 15:10



Bookmark and Share


  tingeling
älskar hur du upprepar dig, drar fram dramatiken. Skit bra!
2007-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Nephlinea
Nephlinea