Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I skuggan av din blick




Får jag dansa i skuggan av din blick
när jag håller din själ i min hand
Får jag drunkna i dina djupa brunnar
när jag bygger ett slott utav sand
Får jag leka med din vackra kropp
när vi söker med törstande munnar
Får jag äga dig i en evighet
när du fått mig att blomma opp




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 366 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-06-29 23:23



Bookmark and Share


  Mr G
En kärleksbeskrivning av märket kvalité
\" Får jag dansa i skuggan av din blick\"
En poetisk omskrivning av den kärlek vi kanske
längtar efter i skymundan
Bra Applåd
2007-07-04

    Oskar Berg
Den här var bara för fin jag fcik en sån stemmning
när jag Läste den bra gort en applåd till för det är du värd
300 hurranden dig.
2007-07-02

  Ronny Berk
i ett blickfång bygger du vackra känslor...dansar med blickar av blomnings törst efter evigheten...
2007-06-30
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt