Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Päronhaiku

Smatterparaply
Ljumt regndroppskryddat kaffe
Fotbollsföräldrar

Barnsligt upprymda
Vuxna barn som hälsar på
Gamla föräldrar

Kåt tonårsfylla
Oreglerbara känslor
Fulla föräldrar

Mål, barnbarn, slöjdverk
Vad som helst egentligen
Stolta föräldrar

Bättre än andras
För så är det ju bara
Egna föräldrar




Bunden vers (Haiku) av boae
Läst 167 gånger
Publicerad 2007-06-30 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

boae