Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
To whom it may concern!


Nyorientering: pekar på allt - ingen väg att gå



Din "moraliska" kompass
snurrar utav helvete


I mitten:


står ett orörligt


EGO




Fri vers av Zazzo
Läst 393 gånger
Publicerad 2007-07-01 01:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zazzo

Mina favoriter
Egoism
Demon
Ögonblick