Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt har vittrat sönder





Vad finns kvar när allt har vittrat sönder på jorden?
Ofta har jag tänkt dom orden

Vad finns kvar när allt har vittrat sönder i vår själ ?
Den du trodde vara din vän,ville dig inte väl

Som slänger hjärtat i marken och det blir till krossat glas
Drömmar,förhoppningar - allt går i kras

Du tog aldrig chansen att vilja lära känna mig
Nu säger jag bara en sak;jag vill aldrig mera se dig




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-01 09:36



Bookmark and Share


    Lindizz
oj detta var sorgsamt, bra flyt o innehåll. Bra skrivet!
2007-07-01
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt