Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

don\'t say anything at all

pekade jag på dig
så skulle jag få dig sa du
jag har pekat så mycket att jag tror
jag har tappat mina fingrar och armen
gått ur led.








för du ville inte riktigt ha mig
du bara sa så för att jag skulle ha någonting att tro på




Fri vers av saeera
Läst 193 gånger
Publicerad 2007-07-01 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

saeera
saeera