Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I döda poeters sällskap





Jag önskar att jag alltid kunde läsa
rim och inte rim
Ord som svider i hjärtat
Och ibland vill inte pennan lyda
Känslan av vanmakt när orden tryter
men fler än jag har haft det så
och jag är stolt över detta
Jag är en av dom som befinner sig
i döda poeters sällskap




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 248 gånger
Publicerad 2007-07-01 19:56



Bookmark and Share


  glittertindra
frustrerande när orden inte vill komma...
2007-07-02
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt