Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ölet som själaräddare

i stimmig berusning
är dina svaga stunder
egentligen
dina starkaste

din svaghet
är ditt nyktra förtryck
av dig själv




Fri vers av boae
Läst 242 gånger
Publicerad 2007-07-02 03:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

boae