Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välfärdsförlamad

Ack, så skönt bekväm
Och drömmen blir din cancer
Ihålighetsliv

Handlingsförmåga
Som snödrivor i april
Som novemberlöv

Tårgenerator
Den vackraste fantasin
Som förblev just det




Fri vers av boae
Läst 312 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-02 04:18



Bookmark and Share


  danshäxan
Hej!
Bra ämne.... att jag inte tänkt på det förr.
Se mina kommentarer inom parentes./danshäxan

Välfärdsförlamad (bra titel- säger det mesta)

Ack, så skönt bekväm
Och drömmen blir din cancer (stark rad och snyggt formulerat)
Ihålighetsliv (stark första vers.... )

Handlingsförmåga
Som snödrivor i april (hur menar du? - trögt eller opålitligt?)
Som novemberlöv (hur e dom? blöta och stilla/ruttna eller?)

Tårgenerator (kul ord..... )
Den vackraste fantasin (hm.... enkelt men fräscht)
Som förblev just det (bra slut- lämnar mig i frågor och funderingar)
2007-07-02
  > Nästa text
< Föregående

boae