Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min bästa dag är varje dag




Min bästa dag är varje dag
när du väcker mig om morgonen
och säger `jag älskar dig´

Min bästa dag är varje dag
när du håller om mig mjukt
och viskar mitt namn

Min bästa dag är varje dag
när jag vet att du för evigt
vill hålla mig kär




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-02 15:09



Bookmark and Share


  Ola VIP
Koncist, så enkel är den när den väl finns. Kärleken alltså! Bravo!
2007-07-04

    Bodil Sandberg
Ännu en applåd - från mig...för en underbar dikt!!!
2007-07-02

    Oskar Berg
den var för fin så jag jer dig en aplåd
2007-07-02
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt