Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överbevisad

varje gång jag tänkte
att det var nog ingenting
hände något litet
som att våra armar nuddade
hände något stort




Fri vers av boae
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-03 02:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

boae