Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Beroende,bunden,styrd.........ett hinder för utveckling! det går att bli fri!


Äntligen!


Alla dessa män
som jag låtit
binda mig
utnyttja

och bedra

enda från tidig
fadersbild

till första klassens
utvalda kille

blev jag fast!

mina egna behov
sjönk undan

bäddat för
depression
i slöjor
mörka tunga

jag visste inget....

ett mönster hade
byggts upp till en
vana trogen

åren gick förbi mig
försummade allt
utom att fylla
andras behov

en tillfredsställelse
jag inte kunde vara
utan.....

En morgon vaknade
jag av en högre makt
kan det ha varit Gud?

något släppte sitt
grepp
något som var mitt
alldeles eget tog plats

beroendet som varit
mitt flöt nu vidare
som på ett näckrosblad

kärleksfullt lämnar jag det
som följt mig så smärtsamt

är jag nu äntligen fri!





Prosa (Prosapoesi) av Karin Rosberg
Läst 428 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-03 21:33



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Det här applåderar jag högt och ljudligt - det här sparar jag som ett bokmärke att läsa gång efter annan!!!!Naket och läckert!!!
2007-07-05

    fina
härligt vännen...härligt...bara att gratulera...kram
2007-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg