Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

goda avsikter

i sakta mak
i sinom tid

vi mötas
omfamnande
vår längtan

den tu aldrig delar
ska växa
spira ovan
många famnars
djup

vad vore annars
väntan värd
att förenas
just så




Fri vers av aftermath
Läst 830 gånger och applåderad av 8 personer
Utvald text
Publicerad 2007-07-04 11:46



Bookmark and Share


  DanSan
************************

Mycket vackert, både målning
och dikt. En alldeles suverän
titel!!! BRAVO!!!

************************
2007-07-04

  glittertindra
den som väntar på något gott... väntar aldrig för länge...
2007-07-04
  > Nästa text
< Föregående

aftermath
aftermath

Mina favoriter
i omlopp