Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En lång Väntan..

ja väntar varje dag.
ja väntar varje natt.
ja väntar varje gång ja ser andra.
ja väntar varje gång man e me andra.
ja längtar tills de ska inträffa mig...

de som kallas KÄRLEK...




Fri vers av Miranda_singer
Läst 349 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-04 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miranda_singer