Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att prata eller inte prata - korskoppling - att tiga eller inte tiga...

jag pratar så mycket
ibland
orden bara trillar ur mig
dessa onödiga ord
som så ofta försöker grumla bilder
antingen min till det bättre
eller någon annans till det sämre

antagligen
(föroppningsvis)
misslyckas dessa låga försök
oftast
så det bara är bilden av mig
som grumlas till det sämre
vilket är rätt åt mig
men så onödigt

å andra sidan
konverserar jag för lite
nästan jämt
varken berättar
sådant som mina närmsta borde veta
eller lyssnar

så lite viktigt prat
så mycket anti-viktigt


kyrie eleison




Övriga genrer av Mattias Josephson
Läst 321 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-04 18:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så sant!
2007-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Josephson
Mattias Josephson