Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förljugen värld, haiku

 
gnager och gnager

känslan av förljugen värld

maler och maler




Bunden vers (Haiku) av Mattias Josephson
Läst 528 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-17 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mattias Josephson
Mattias Josephson