Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lätt val(?), haiku

 
oro eller ro

yttre glans eller hjärta

ofrid eller frid

 




Bunden vers (Haiku) av Mattias Josephson
Läst 681 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-29 17:12



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ibland väljer man inte.
2012-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Josephson
Mattias Josephson