Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kario, vid Tahrir-torget december 2012


ont med ont, haiku

 
om du försöker

övervinna ont med ont

tänk då en gång till 

 




Bunden vers (Haiku) av Mattias Josephson
Läst 648 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-07 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mattias Josephson
Mattias Josephson