Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bedyra

 
tag min haka
och lyft den ömt

se mig i ögonen
och bedyra mig din kärlek

tills universum slutar snurra
och jag finner ro




Fri vers av Mattias Josephson
Läst 438 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-16 23:49



Bookmark and Share


  Jojo
Kärlekslängtan, fint beskrivet
2013-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Josephson
Mattias Josephson