Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lucia 2012


ont med gott, haiku

 
om du försöker

övervinna ont med gott

guds väg går du då




Bunden vers (Haiku) av Mattias Josephson
Läst 579 gånger
Publicerad 2012-12-13 08:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mattias Josephson
Mattias Josephson